SINIŠA MALI POTVRDIO: Pored Andreja Vučića pretučen je i moj brat!

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINIŠA MALI POTVRDIO: Pored Andreja Vučića pretučen je i moj brat!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potvrdio je da su pripadnici Žandarmerije, pored brata premijera Andreja Vučića, pretukli i njegovog brata Predraga Malog.

Gradonačelnik, međutim, nije želeo da opširnije govori o toj temi i rekao je da nema komentar.
Beogradski mediji preneli su ranije da je, pored Andreja Vučića, pretučen i gradonačelnikov brat, Predrag Mali, koji je bio sa Vučićem u društvu.Incident >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se dogodio oko podneva na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Birčaninove, u blizini Slavije.
Pretučena su i dvojca muškaraca iz obezbeđenja Andreja Vučić.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je ranije da su pripadnici Žandarmerije pretukli njegovog brata Andreja Vučića i dva pripadnika njegovog obezbeđenja i da su sva trojica pretrpela ozbiljne povrede.
„Za mene je ovo bio najteži dan u svakom pogledu, ali ja ovde nisam ovde kao brat. Brata volim najviše na svetu. On i dvojica pripadnika mog obezbeđenja su izašli krvavih glava i imaju ozbiljne povrede“, rekao je Vučić novinarima na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.
On je naveo i da je došlo do prekoračenja ovlašćenja, da su se izvinili i da ni njegov brat, ni dvojica pripadnika obezbeđenja neće goniti pripadnike Zzandarmerije koji su ih pretukli.
Ministar unutrasnjih poslova Nebojša Srefanović i direktor policije Milorad Veljović saopštili su da su zaprepašćeni video snimkom koji je emitovan u medijima, a na kojem se vidi prebijanje Andreja Vučića i dvojice pripadnika Vojske Srbije.
Oni su, u izjavi dostavljenoj Tanjugu, istakli da će se preduzeti svi potrebni koraci, kako se ovakvi brutalni napadi više nikada ne bi dogodili u policiji.
Izvor: tanjug.rs
The post SINIŠA MALI POTVRDIO: Pored Andreja Vučića pretučen je i moj brat! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.