Ruma: Uhapšen pošto je iz ručnog bacača gađao napušteni objekat

Izvor: Beta, 18.Maj.2023, 19:23

Ruma: Uhapšen pošto je iz ručnog bacača gađao napušteni objekat

Policija je u Rumi uhapsila P.N. (25) zbog sumnje da je danas iz ručnog raketnog bacača ispalio projektil u napušteni objekat stare železničke stanice u Platičevu.Po navodima policije, u incidentu koji se dogodio oko 14 časova nije bilo povređenih pošto u blizini pogođene zgrade nema stambenih objekata.P.N. je osumnjičen za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i za teško delo protiv opšte sigurnosti a u vezi izazivanja opšte opasnosti.Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je prodao raketni bacač kojim je srušena zgrada u Platičevu

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 08:26

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. P., zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je on, prodao ručni bacač uhapšenom P. N. (24) koji se tereti da je iz njega ispalio jedan projektil u napušteni objekat...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.