Rakić traži hitnu istragu povodom incidenata

Izvor: RTS, 11.Apr.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić traži hitnu istragu povodom incidenata

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić zatražio je od Kosovske policije da hitno sprovede istragu povodom poslednjih incidenata u tom gradu i da odgovorne privede pravdi.
Gradonačelnik je upozorio i da bi incidenti mogli da budu ispolitizovani, ali i okidač za veće nasilje zbog čega treba svi da ih osude, uključujući i relevantne institucije u Prištini, prenosi Tanjug.
Rakić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u mitrovičkom Radiju Kontakt plus rekao da samo efikasan rad Kosovske policije može biti garancija da će bezbednosna situacija u gradu biti pod kontrolom.
"Ako odgovorni za incidente ne budu sankcionisani i otkriveni, to šalje jasnu poruku građanima da krivična dela koja su jednom učinili mogu da ponove", istakao je Rakić.
"Kosovska policija mora preventivno da deluje kako bi sprečila incidente slične onima koje smo ovih dana imali priliku da vidimo u gradu", zaključio je Rakić.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakić traži konkretne rezultate od Kosovske policije

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2015

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić zatražio je danas od Kosovske policije da hitno sprovede istragu povodom poslednjih incidenata u tom gradu i pravdi privede odgovorne...Gradonačelnik je upozorio i da bi incidenti mogli da budu ispolitizovani, ali i okidač za veće nasilje zbog čega treba...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.