Radikali ispred suda kao podrška optuženima za selo Kravica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali ispred suda kao podrška optuženima za selo Kravica

Članovi SRS okupili su se danas ispred zgrade Specijalnog suda, uoči suđenja optuženima za ratni zločin u selu Kravica, kod Srebrenice 1995, kako bi im pružili podršku.

Kako kažu, protiv optuženih nema dokaza i nadaju se da će sud "prepoznati njihovu nevinost".

Poslanica SRS Aleksandra Belačić je rekla da će radikali ponovo dolaziti, kao što su to i radili od početka suđena, čime žele istovremeno da podignu svest građana o ovom procesu.

Dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i da u selu Kravica, kako kaže, "nije bio ratni zločin već izolovani incident", saopštila je SRS.

Prema njenim rečima, podizanjem optužnice u tom predmetu naše Tužilaštvo za ratne zločine pokazalo da je "instrumentalizovano od strane Haškog tribunala, koji već dve decenije kažnjava isključivo pripadnike srpskog

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radikali ispred suda kao podrška optuženima za zločin u Kravici

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2019

BEOGRAD - Članovi SRS okupili su se danas ispred zgrade Specijalnog suda, uoči suđenja optuženima za ratni zločin u selu Kravica, kod Srebrenice 1995, kako bi im pružili podršku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.