Privedeni policajci zbog mučenja mladića

Izvor: Mondo, 21.Okt.2012, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni policajci zbog mučenja mladića

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanja i mučenja Bojana Ilića iz Bečmena, noćas i jutros privedena su trojica policajaca P.L, Đ.M, A.B, rečeno je Tanjugu MUP-u.

"Na predlog komisije koja se bavi ispitivanjem ovog slučaja, policajci su suspendovani do okončanja čitavog postupka", kažu u MUP-u.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova objašnjavaju da se incident desio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u petak na subotu, kada je policija izašla na teren po prijavi mladića da mu je neko razbio šoferšajbnu.

"Policajci su došli da razgovaraju sa osumnjičenim Bojanom Ilićem i tada je došlo do njegovog zlostavljanja i mučenja", kažu u MUP-u.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.