Poslanik Nove Srbije pretio policijskim službenicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik Nove Srbije pretio policijskim službenicima

NIŠ -

Narodni poslanik Nove Srbije Dejan Rajčić iz Niša, i bivši zamenik gradonačelnika Niša, vređao je patrolu policije i pretio im da će im "skinuti uniforme", saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS).

Incident je prekinuo predsednik Nove Srbije Velimir Ilić koji je slučajno naišao na mesto incidenta.

Kako saoštava NPSS, policijski službenici su zaustavila Rajčićev >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << automobil tokom rutinske kontrole. Tada je on izašao iz vozila i počeo da vređa policajce, preti im oduzimanjem posla i čak počeo da poziva na fizički obračun.

U tom trenutku, naišlo je vozilo Vlade Srbije iz kog je izašao Velimir Ilić i uputio izvinjenje policajcima.

"NPSS najoštrije osuđuje nedolično ponašanje pojedinaca prema policijskim službenicima i ističe da u državi Srbiji niko nije iznad zakona i naglašava da će uvek stati u zaštitu poštenih i vrednih policajaca koji ne smeju ispaštati samo zbog toga što rade svoj posao", navode u NPSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAHATO: Poslanik NS iz Niša pretio policajcu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2012

Dejan Rajčić je, nakon što ga je patrola zaustavila, izašao iz vozila, počeo da vređa policajce, govorio je da će im “skinuti uniforme”, pretio im je oduzimanjem posla, pa čak pozivao i na fizički obračun! Smirivao ga Velimir Ilić

Nastavak na Telegraf.rs...

Poslanik Nove Srbije pretio policajcima?

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2012

NIŠ – Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) najoštrije je osudio nedolično ponašanje narodnog poslanika Nove Srbije (NS), Dejana Rajčić iz Niša prema policijskim službenicima...Ovaj bivši zamenik gradonačelnika Niša, navodno je vređao patrolu policije i pretio im da će im “skinuti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.