Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 10:17

Pomoćni trener Indijane hteo da se obračuna s Bitadzeom (VIDEO)

Nekoliko igrača i članova stručnog štaba sprečilo incident

Nešto definitivno ne valja u Indijani. Ne samo što Pejsersi nisu ostvarili pobedu u četiri od prethodnih pet utakmica, već je atmosfera u timu nestabilna. Toliko da je lako moglo da dođe do fizičkog obračuna između pomoćnog trenera Grega Fostera i nekadašnjeg MVP Jadranske lige Goge Bitadzea.

02.00: (2,95) Indijana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (13,0) Atlanta (1,50)

U porazu od Sakramenta usred Indijanapolisa Foster i Bitadze imali su žučnu raspravu koja se umalo pretvorila u pravi incident. Sve se dešavalo u trećoj deonici utakmice kada je Bitadze pustio Moa Harklesa da zakuca gotovo bez ikakve odbrane, da bi Gruzin u sledećem napadu postigao trojku. Dok se vraćao u odbranu nekadašnji košarkaš Mege i Budućnosti je pogledao ka Fosteru i rekao mu da “je..no sedne dole“, što asistentu Nejta Bjorkgrena nije baš prijalo.

Goga Bitadze and Pacers assistant coach Greg Foster got into a heated discussion.

Myles Turner and multiple other players got involved to attempt to break up the confrontation. pic.twitter.com/9Xr96HmJg8

Foster jena sledećem tajm-autu počeo da urla na Bitadzea sa željom da mu se približi i pravo u lice kaže sve što želi. Nekoliko igrača i članova stručnog štaba sprečilo je uzavrela situacija dalje eskalira. Bitadze je meč završio s pet poena za 21 minut na terenu.

“Frustrira nas situacija u kojoj se nalazimo“, izjavio je trener Bjorkgren i nastavio:

“Dosta toga se dešava i dodatno nam komplikuje i ovako izazovnu sezonu. Mnogo je tenzije i ovakve stvari se dešavaju. Pričao sam sa obojicom posle onoga što se desilo. Planiram da s njima obavim nove razgovore. Pokušaću da saznam od obojice tačno šta je sve rečeno, odakle je krenulo... Gledajte, obojica se mnogo trude, takmičari su u duši i žele najbolje za tim“.

Pokušaj Bjorkrgrena da zaštiti Bitadzea i Fostera neumanjuje pritisak koji prvi trener Pejsersa oseća duže vreme. Stigao je kao naslednik Nejta Mekmilana, a uprkos skoru 30-35 Indijana se nalazi na devetom mestu Istočne konferencije. Stručna javnost s one strane Atlantika smatra da Bjorkgren loše vodi ekipu, da postoji veliki problem u komunikaciji između njega i ostatka stručnog štaba s ekipom, a i da njegov stil nije pogodan za NBA prilike. Ono što se dogodilo između njegovog pomoćnika i centra iz Gruzije samo će dodati ulje na vatru...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.