Policajac tukao devojčicu jer je uzela previše mleka u kantini

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac tukao devojčicu jer je uzela previše mleka u kantini

Policajac u amerčkoj državi Novi Meksiko dao je otkaz pošto je objavljen snimak na kojem se vidi kako koristi prekomernu silu prema 11-godišnjoj devojčici, koja je navodno u školskoj kantini uzela više mleka nego što joj sleduje.
Iz policijske stanice Fermington saopštili su u nedelju da je policajac Zakari Kristensen povukao sa dužnosti posle pokretanja interne istrage o prekomernoj upotrebi sile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tokom incidenta koji se dogodio 27. avgusta u školi Mesa Vju.

Na snimku kamere koja je deo standardne opreme policijskih službenika, vidi se kako policajac nakon verbalnog sukoba između devojčice i direktora škole na silu uzima njen ranac i uskoro je baca na pod kako bi joj stavio lisice, piše Dejli mejl, prenosi Indeks.
Načelnik policijske uprave Fermington Stiven Hebe rekao je da ponašanje policajca nije u skladu sa standardima odeljenja i naglasio da "nema izgovora za ovakvo ponašanje".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.