Pešaci oprez! Žena oborena na Vidikovcu, sudar u Požeškoj

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2012, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešaci oprez! Žena oborena na Vidikovcu, sudar u Požeškoj

Kod Tržnog centra "Vidikovac" u istoimenom beogradskom naselju oboren pešak, a kod okretnice tramvaja sudar automobila i autobusa na liniji 37.

Kako saznaje Smedia portal žena pešak povređena je kod Tržnog centra "Vidikovac", a prema prvim informacijama, nju je oborilo vozilo dok je prelazila ulicu. Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta.Samo desetak minuta posle ovog incidenta, u Požeškoj ulici , kod tramvajske okretnice, sudarili se putničko vozilo i autobus koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << saobraća na liniji 37.Takođe, ranije danas, u neposrednoj blizini Mosta na Adi autobus privatnog prevoznika udario je u kamion i tom prilikom povređeno je petoro ljudi.Dakle, budite oprezni svi koji učestvujete u saobraćaju, po ovakvim vremenskim uslovima mala nepažnja može dovesti do fatalnih posledica.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.