PUCNJI NA KUĆU BLAGOJA ORLOVIĆA, HELIKOPTERI KFORA IZNAD LEŠKA

Izvor: Kurir, 21.Avg.2011, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJI NA KUĆU BLAGOJA ORLOVIĆA, HELIKOPTERI KFORA IZNAD LEŠKA

ZUBIN POTOK - Predsednik opštine Zubin Potok Slaviša Ristić izjavio je jutros da su nepoznati napadači pucali na kuću kosovskog Srbina Blagoja Orlovića u selu Gornji Strmac koje se nalazi u ovoj opštini na severu Kosova.

Ristić je rekao da se napad dogodio sinoć nešto iza 22 časa, da je to bio treći napad na ovu kuću u poslednjih nekoliko godina i da je Orlović na svu sreću ostao nepovređen.

Najnoviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << incident je izazvao uznemirenost među 60 Srba koji žive u Gornjem Strmcu.

Ristić je kazao da su o incidentu obavešteni Kosovska policija i Kfor .

Takođe, od jutros helikopteri nadleću Leška, javlja RTS.

  Naselje Lešak, u opštini Leposavić, jutros nadletali helikopteri Kfora. Jake snage Kfora blokirale levu obalu Ibra. Nepoznati napadači pucali na kuću kosovskog Srbina u selu Gornji Strmac, u opštini Zubin Potok.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena bagera u Lešku

Izvor: RTS, 21.Avg.2011

Euleks, u Lešaku, zaplenio bager korišćen prilikom paljenja administrativnog prelaza Jarinje. Meštani blokirali put. Razgovori sa Kforom u toku...U mestu Lešak, u opštini Leposavić na severu Kosova, zaplenjen je bager korišćen prilikom paljenja administrativnog prelaza Jarinje prošlog meseca,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.