POMRAČENJE SVESTI: Fudbaler PSŽ-a pucao iz puške u prolaznika?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2017, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMRAČENJE SVESTI: Fudbaler PSŽ-a pucao iz puške u prolaznika?! (FOTO)

Veliki talenat Parižana je trenutno na pozajmici u Tuluzu.
Prvi osumnjičeni za ovo krivično delo jeste Odson Eduar, igrač koji se nalazi na platnom spisku Pari Sen Žermena.
Policija još uvek ispituje ovaj slučaj u kojem je jedna osoba teže povređena. Kako se navodi, iz automobila čiji je vlasnik Eduar pucano je vazdušnom puškom.
Nesrećni prolaznik je pogođen u glavu, a 19-godišnji napadač je kao alibi rekao da je te večeri automobil pozajmio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prijateljima i da se čak nije ni nalazio u njemu tokom incidenta.
Dok se nakon detaljnih pregleda bezbednosnih kamera ne utvrdi ko je pucao, Eduar je prvi osumnjičeni.
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

The post POMRAČENJE SVESTI: Fudbaler PSŽ-a pucao iz puške u prolaznika?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fudbaler PSŽ uhapšen jer je pucao na prolaznika

Izvor: B92, 31.Mar.2017, 10:32

Talentovani francuski fudbaler Odson Eduar uhapšen je zbog sumnje da je iz vazdušne puške pucao na prolaznika iz automobila u pokretu...Eduar (19) je igrač Pari Sen Žermena, koji trenutno kao pozajmljen igra za Tuluz...Priveden je pošto je policija pregledala snimke okolnih kamera i utvrdila da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.