PAZARSKI VEHABIJA NASRNUO NA NOVINARE IZ SARAJEVA

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZARSKI VEHABIJA NASRNUO NA NOVINARE IZ SARAJEVA

Ne vole slikanje! Jedan od pripadnika vehabističkog pokreta, fizički je u Novom Pazaru, napao ekipu Federalne televizije BiH, novinara Avda Avdića i snimatelja Refika Vejsilagića, i oštetio im kameru!

Novi Pazar. – Ne vole slikanje!

Nezadovoljan izveštavanjem FTV

"Naša TV priprema inače prilog o selefijskom pokretu na Balkanu. Došli smo do Mesdžida Furkan u Novom Pazaru u koji je pre napada na ambasadu SAD u Sarajevu svraćao i Mevlid Jašarević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tu nam je prišao Abid P.  koji je imam u tom objektu, rekao nam je da ne možemo da snimamo jer je nazadovoljan našim izveštavanjem, uhvatio je za jedan deo kamere i polomio ga – kaže novinar Avdo Avdić za Kurir.

Federalna TV: Bez  fizičkih povreda 

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.