Okupljanje Nove stranke uz kišu i komunalnu policiju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupljanje Nove stranke uz kišu i komunalnu policiju

Komunalna policija u Nišu pokušala je da spreči predstavljanje kandidata Nove stranke u Obrenovićevoj ulici, iako je skup, kako kažu odgovorni u ovoj stranci, ranije prijavljen policiji i opštini.

Incident je izbegnut, a uprkos kiši Zoran Živković i okupljeni simpatizeri puštali su balone na kojima su bila ispisana, kako je rekao,“ lažna obećanja premijera Srbije“

„Nećemo otimati od penzionera“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << „veće subvencije za poljoprivredu“, „bez partijskog zapošljavanja“, „niža cena struje“ i „sloboda medija“, samo su neke od parola koje su, kako kaže predsednik Nove stranke, „poslate tamo gde je lažima i mesto - što dalje od nas i našeg Niša”.

Imamo još puno obećanja. To što na ovom balonu ništa ne piše, ne znači da nema ničeg. Ovo je najmodernija bespilotna nevidljiva letelica, zato i ne piše ništa. Ja vam garantujem da će Vučić da napravi najmoderniju nevidljivu letelicu, bespilotnu koju niko neće da vidi. Ako je neko vidi nek mi se javi - kaže Živković.

Ovaj skup je prijavljen policiji. Ovde stoje dvojica narodnih poslanika Vladimir Pavićević i ja, i nikakva policija makar to bila i niška komunalna ne može da nas spreči da razgovaramo sa građanima i biračima. Bez obzira da li su u pitanju izbori ili je u pitanju neki običan dan - kaže Živković.

Na predstavljanju kandidata za lokalne izbore u Nišu, Nova stranka ističe da je po prvi put u regionu za predsednicu opštine predložena osoba sa invaliditetom. Radi se o kandidatkinji za predsednicu Opštine Medijana Dragani Rodić Aranđelović koja nije članica ove partije, a prema Živkovićevim rečima njih dvoje su „dugogodišnji drugari“.

Drago mi je što je Zoran Živković prepoznao celokupan moj rad i drago mi je što mogu da budem deo Nove stranke. Tu su mladi ljudi koji su spremni da stvari menjaju na bolje, da se trude i istraju u ovim teškim vremenima. Ja sam tu i daću svoj maksimalni trud jer želim da svima nama bude lepše u ovom gradu i u opštini Medijana - kaže Rodić Aranđelović.

Nova stranka na lokalne izbore izlazi samostalno, a prvi na listi za Grad je Ivan Jovanović, predsednik Gradskog odbora u Nišu. Njihov broj na  glasačkom listiću biće  10. Pored gradske liste su predate i u opštinama Palilula, Pantelej i Medijana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.