Oglasio se Aco Petrović povodom incidenta u Zadru

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 16:07

Oglasio se Aco Petrović povodom incidenta u Zadru

Susret će se igrati pred navijačima.

Bura na Jadranu se ne smiruje, pošto čitav košarkaški svet na ovim prostorima bruji o incidentu u Zadru, prilikom kog su napadnuti član Upravnog odbora KK Crvena zvezda i njegov prijatelj, kao i dvojica srpskih novinara.

Reakcije stižu sa svih strana, nizala su se saopštenja, a stigao je i komentar bivšeg stratega Zadra i proslavljenog hrvatskog košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trenera, Petrović, Jovanovog Ace.

On je u jednoj rečenici oštro osudio događaj od subote uveče i istakao da je ovaj skandal naneo veliku štetu Zadru, u celini.

- Neverovatno je koliko jedan divljački ispad može naneti štete klubu, gradu, sportu, u ovom slučaju košarci - napisao je Petrović na Tviteru.

Podsetimo, utakmica Zadra i Crvene zvezde se igra u dvorani "Krešimir Ćosić" od 17.00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.