Obrušilo se: Pazite, veliki odron kod Nove Varoši FOTO

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 16:06

"Obrušilo se": Pazite, veliki odron kod Nove Varoši FOTO

Na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje u mestu Drenova došlo je do odorna velike količine zemlje na saobraćajnicu.

Samo pukom srećom izbegnut je veći incident.

"Ovo nije jedini odron, ima ih nekoliko na ovom području, pokrenuti su zbog ovih padavina koje su nas zadesile prethodnih dana. Na ovom u Drenovini obrušilo se preko 1.000 kubika zemlje i kamenja", kaže za RINU Dragan Simović iz Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Varoši koji svakodnevno prolazi ovom deonicom.

Nadležne ekipe će izaći na teren i krenuti u raščićavanje ovog putnog pravca.

Zbog radova na ovoj magistrali saobraćaj se odvija usporeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voda na kolovozu u Kojčinovcu kod Bijeljine, odron kod Čelinca

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2023, 09:57

BANJALUKA - Na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik na dionici koja prolazi kroz Kojčinovac voda se izlila na kolovoz, pa se saobraćaj odvija usporeno, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.