Novi incident na Farmi: Zorica htela da bije Dušicu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident na Farmi: Zorica htela da bije Dušicu! VIDEO

U rijalitiju Farma 7 ponovo je došlo do žestokog sukoba između Zorice Marković Keve i Dušice Grabović, koja se umalo nije završila tučom.

Naime, Zorica Marković ne krije svoju netrpeljivost prema mladoj pevačici, te se danas na Farmi jedva iskontrolisla da je ne udari. Zadruga jeposlala piusmo u kome se navodi da svako od takmičara kaže ko je kriv za anarhiju na imanju, a Markovićevoj se nije dopalo Dušicino opširno izlaganje: "Umukni, ma začepi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Da me usta nisi uzela, otiraču za noge, profuknjačo jedna", urlala je "keva" i krenula ka Dušici, ali su ostali farmeri sprečili incident.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.