Navijači OFI-ja gađali igrače Olimpijakosa bakljama

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači OFI-ja gađali igrače Olimpijakosa bakljama

Igrači Olimpijakosa ostali su nepovređeni u incidentu navijača posle pobede nad ekipom OFI–ja sa Krita (2:0), kojom su preuzeli vođstvo na tabeli prvenstva Grčke.

Nezadovoljne zbog neuspeha, pristalice domaćeg kluba su igrače iz Pireja gađali bakljama dok su napuštali teren, pa su oni trkom potražili spas u svlačionicama.
Ja jednostavno ne mogu da se naviknem na stvari događanja po završetku utakmica. I dalje se šokiram svaki put – izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je trener Olimpijakosa, španski stručnjak Ernesto Valverde.
Crveno–beli su trijumfom na Kritu iskoristili kiks najvećeg rivala Panatinaikosa, koji je kod kuće poražen od solunskog PAOK–a (2:0), pa su tako preuzeo lidersku poziciju sa bodom prednosti u odnosu na Zelene.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Navijači OFI-ja gađali igrače Olimpijakosa bakljama

Izvor: Utakmica.rs, 05.Mar.2012

Igrači Olimpijakosa ostali su nepovređeni u incidentu navijača posle pobede nad ekipom OFI–ja sa Krita (2:0), kojom su preuzeli vođstvo na tabeli prvenstva Grčke. Nezadovoljne zbog neuspeha, pristalice domaćeg kluba su igrače iz Pireja gađali...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.