Naslovne strane: Ustaše, Velja Nevolja, nepostojeći film

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane: "Ustaše", Velja Nevolja, nepostojeći film

Na naslovnice dnevnih novina u Srbiji vratile su se "Ustaše" i "neko bi da kolje Vučića", piše se i o nevoljama Velje Nevolje i privilegijama poslanika vlasti.

"Alo" na naslovnoj strani navodi da bi "Tompson da kolje Vučića", te da "zaraženi komarci vrebaju na 21 lokaciji u Beogradu".

Tema dana za "Blic" je incident na Kosovu i Metohiji, a navodi se i da je "pao dogovor o ujedinjenju opozicije", kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se "čeka još DSS".

"Danas" ističe da su odobrene duple funkcije za poslanike vladajuće liste, kao i da je Gradsko veće Čačka kupilo 4.300 ulaznica za projekciju filma Lazara Ristovskog koji još nije završen.

"Informer" se takođe bavi "pomirenjem u regionu", navodi da su "Hrvati načisto poludeli" i da je u toku "ustaški udar na Srbiju".

"Kurir" prenosi da je takozvani "vođa navijača" Veljko Belivuk u strahu od smrti, te da dobija pretnje koje nije prijavio policiji.

"Večernje novosti" navode da Bošnjaci tuže 22.000 Srba i da za "Srebrenicu optužuju čak i čistačice".

"Politika" iz Brisela navodi da je NATO u strahu zbog Donalda Trampa, ali i da postoji "četvrta šansa za RTB Bor".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.