Nađen kalašnjikov na Mašinskom

Izvor: B92, 11.Maj.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen kalašnjikov na Mašinskom

Beograd -- Na Mašinskom fakultetu u Beogradu pronađena puška kalašnjikov s punim okvirom, u otvoru za ventilaciju.

U MUP-u je rečeno da je reč o automatskoj pušci M70A. Ona je navodno bila umotana u duksericu.

Automatska je nađenau podrumu stare zgrade fakulteta i predata je policiji, a istraga će pokazati kako je i kada oružje tu dospelo, rekao je dekan Milovan Milovančević.

"Kalašnikov", umotan u platnenu krpu i šaržer sa municijom koji je bio u kesi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našli su radnici tehničke službe fakulteta u podrumu zgrade u Ruzveltovoj 1, rekao je Milovančević i naveo da je policija završila uviđaj posle podne.

On je kazao da je oružje nađeno u starom ventilacionom sistemu koji više nije u funkciji, i naveo da Fakultet adaptira prostorije koje su nekada bile sklonište u laboratoriju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Mašinskom fakultetu nađen "kalašnjikov" s punim okvirom

Izvor: Blic, 11.Maj.2012

Na Mašinskom fakultetu nađena je automatska puška "kalašnjikov" sa okvirom punim municije, saznaje "Blic". Uviđaj je u toku, a još se utvrđuje na koji način je automatska puška dospela na fakultet...Oružje je našao radnik Zdravko S. u starom delu zgrade fakulteta...- Popravljao sam ventilacione...

Nastavak na Blic...

Automatska puška pronađena na Mašinskom fakultetu

Izvor: Politika, 11.Maj.2012

BEOGRAD – Na Mašinskom fakultetu u Beogradu danas je pronađeno automatsko oružje, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP)...Kako su reklu u MUP-u, reč je automatskoj puški „M70 A”...Oružje je nađeno u ventilacionom otvoru na Mašinskom fakultetu, rekli su Beti...

Nastavak na Politika...

Kalašnjikov i municija nađeni na Mašinskom fakultetu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2012

Na Mašinskom fakultetu u Beogradu nađena je automatska puška "kalašnjikov" sa okvirom punim municije. Uviđaj je u toku, a još se utvrđuje na koji način je automatska puška dospela na fakultet.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.