Na aerodromu pretučen isti taksista

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu pretučen isti taksista

Taksista Zlatan Zlatković, koga su nedavno povredile kolege koje se na Aerodromu "Nikola Tesla" ilegalno bave ovim poslom, jutros u 7.45 ponovo je povređen u sličnom incidentu, piše Telegraf.

"Došao sam da proverim da li se nešto promenilo od 13. avgusta kad su mi skoro polomili koleno. Međutim, tamo je situacija bila ista. Kad sam pokušao da upozorim stranku da ne počinje vožnju kod "divljeg" taksiste, počeli su da me jure", priča Zlatković.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što su ga oborili na zemlju, oteli su mu fotoaparat kojim je slikao kako ilegalni taksista prima mušteriju. Iako su mu aparat vratili, uzeli su mu karticu, pa je ostao bez snimka. Zlatković je nakon incidenta pozvao policiju.

Kako saznaje Telegraf, njemu su konstatovane povrede kolena, podlaktice i ručnog zgloba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.