NEZAPAMĆEN INCIDENT: Pogledajte BRUTALNI navijački OBRAČUN u komšiluku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆEN INCIDENT: Pogledajte BRUTALNI navijački OBRAČUN u komšiluku! (VIDEO)

Sevalo na sve strane.

Nezapamćen incident desio se minulog vikenda, posle utakmice hrvatske nižerazredne lige, između Ponikve i Karlovca 1919. Navijači dva kluba sukobili su se na ulicama, a povod je bio prošlogodišnji sukob.

VELIKE ROKADE ZA PLASMAN NA MONDIJAL: Muslin će napraviti ove promene za MEČ DECENIJE (SASTAVI)

Domaćin je želeo osvetu za minulu sezonu, kad su ih navijači Karlovca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napali na "njihovom terenu". Čim je sudija označio kraj, igrači su od sreće otrčali jedni prema drugima, a gledaoci krenuli da preskaču ogradu i dali se u jurnjavu za Karlovčanima.

Upaljeno je nekoliko baklji, domaće pristalice tukle su i udarale svakog na koga su naišle.

Na video klipu se vide navijači, koji su stvorili haos na ulicama. Dvojica su jednog uhvatila i bacilia na pod i gazili, a potom ga i zapaljenom bakljom udarali po glavi.

Drugi simpatizer je nastradao, pošto su ga huligani gurnuli uz zid zgrade i nemilice udarali. Na poziv građana policija je stigla, ali su se u međuvremenu izgrednici razbežali.

U fudbalskom klubu Ponikvi nemaju komentar na nerede posle meča, a navode da je utakmica prošla bez incidenata.

Dueli Ponikvi i Karlovca imaju epitet 'navijačkog derbija', jer se posle svakog međusobnog okršaja dešavaju ovakve scene. Pojedincima su čak izrečene zabrane o dolasku na njihove utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.