NEPOZNATI ČOVEK NAPAO SARKOZIJA NA JUGU FRANCUSKE

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOZNATI ČOVEK NAPAO SARKOZIJA NA JUGU FRANCUSKE

PARIZ - Jedan čovek iz mase u gradu na jugu Francuske povukao je danas predsednika Nikolu Sarkozija za rame i umalo ga oborio na zemlju, pre nego što su ga savladali pripadnici službe bezbednosti i pritvorili.

Do incidenta je došlo dok se Sarkozi rukovao sa okupljenim ljudima u južnom gradu Braksu. Identitet i motivi napadača zasad nisu poznati.

Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policija je saopštila da je čovek pritvoren u obližnjem gradu Agenu. Na snimku koji je prikazala francuska televizija vidi se kako se Sarkozi nagnuo preko metalne ograde kako bi se rukovao sa okupljenim ljudima, kada ga je jedna ruka zgrabila grubo za rame i povukla ga ka masi.

Sarkozi je izgubio ravnotežu i počeo da pada, ali je ipak uspeo da se održi na nogama i ponovo ispravi.

Službenici bezbednosti zgrabili su napadača i oborili ga na zemlju. Sarkozijev kabinet još nije komentarisao incident.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.