Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N/FS BiH: Kjosevskom pet, Blagojeviću tri meča suspenzije

SARAJEVO - Disciplinske komisije Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH na sjednici u Sarajevu izrekla je danas konačne kazne za učesnike incidenta koji se desio prošle srijede na stadionu "Bilino polje" u Zenici nakon utakmice 28. kola BH. Telekom Premijer lige BiH između Čelika i Željezničar.

Zbog udaranja radnika na održavanju terena nanjevši mu povrede na licu golmana Željezničara Vedran Kjosevski suspendovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je na pet utakmica zabrane nastupa.

Njegov saigrač fudbaler Jovan Blagojević pauziraće tri meča jer je nogom udario u štit jednog od zaštitara.

U neredima su učestvovala i još tri fudbaletra "plavih" kojima su danas izrečene novčane kazne. Jadranko Bogičević platiće 1.500 KM, te Ivan Lendrić i Dženis Beganović po 1.000 KM.

Pregledajući snimak dešavanja nakon utakmice na "Bilinom polju" u kojoj su domaći slavili sa 1:0 članovi Disciplinske komisije utvrduili su i određenu odgovornost Čelika za nemile scene pa će klub zbog slabe organizacije platiti 2.000 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Utakmica između Borca i Viteza pomjerena za nedjelju u 17 časova

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2016, 13:03

BANJALUKA - Komitet za takmičenje Fudbalskog saveza BiH je na današnjoj sjednici, a na osnovu člana 18. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima BiH i čl. 8. Propozicija BH Telelom Premijer lige BiH, jednoglasno donio Odluku o promjeni termina odigravanja utakmica 30. kola BH Telekom premijer lige;...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.