Misteriozna bolest opet napada diplomate na Kubi

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna bolest opet "napada" diplomate na Kubi

Havana, Otava -- Još jedan kanadski diplomata razboleo se na Kubi od "misterioznog zdravstvenog incidenta", saopštila je danas Kanada.

Time je broj kanadskih diplomata koji su se razboleli na Kubi porastao na 13, prenosi AP.

Među njima su diplomate zaposlene u kanadskoj ambasadi u Havani, kao i članovi njihovih porodica, a koji su se žalili na vrtoglavicu, glavobolju i probleme s koncentracijom.

Kako se navodi, kanadska vlada nastaviće da istražuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaj, a za sada je Ministarstvo za spoljne poslove diplomatama dalo mogućnost da se vrate kućama, ako to žele.

Inače, 25 radnika ambasade SAD u Havani takođe su oboleli od "misteriozne bolesti" praćene nizom simptoma i kod njih je dijagnostifikovana blaga povreda mozga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozna bolest opet napada diplomate

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018

Još jedan kanadski diplomata razboleo se na Kubi od "misterioznog zdravstvenog incidenta", saopštila je danas Kanada...Time je broj kanadskih diplomata koji su se razboleli na Kubi porastao na 13, prenosi AP...Među njima su diplomate zaposlene u kanadskoj ambasadi u Havani, kao i članovi njihovih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.