Meci prštali na sve strane! Upucan bivši fudbaler!

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meci prštali na sve strane! Upucan bivši fudbaler!

Horor na ulicama!

Kruševačka policija još uvek traga za nepoznatim počiniocem koji je u nedelju, oko 2.30 sati, ispalio više hitaca iz pištolja i ranio B.V. (32) u stomak.

U bolnici nisu želeli da govore u kakvom je stanju B.V. uz objašnjenje da im je tako sugerisano iz policije. Kako nezvanično saznajemo zdravstveno stanje B.V. je stabilno iako je zadobio prostrelnu ranu u predelu stomaka.

Horor na Voždovcu! Komšije nisu verovale šta se krije iza >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovih vrata!

Policija i tužilaštvo se ni u ponedeljak nisu oglasili povodom oružanog incidenta koji se dogodio u nedelju, oko 2.30 sata, u Čolak Antinoj ulici, između bioskopa "Kruševac" i "Evropa". Prema navodima prisutnih grupa mladića je izašla iz jednog od lokala u ovoj ulici i uputila se ka parkingu između bioskopa a zatim su se začuli pucnji.

Ranjeni B.V. u Kruševcu važi za žestokog momka koji ima kontakte i u kriminalnim krugovima.

Nije izdržao! Preminuo mladić koji je motorom udario u betonski zid!

Zanimljivo da je pre sedam godina B.V. odigrao i jednu utakmicu za Napredak u Superligi i to protiv Crvene zvezde. U tom periodu predsednik FK Napredak bio je Dragiša Binić.

Motivi napada na B.V. za sada nisu poznati a policija intenzivno traga za počiniocem.

Saobraćajna nesreća u Valjevu, jedno dete povređeno!

Ovo je drugi oružani obračun na ulicama Kruševca u poslednjih pet meseci. Krajem marta, u blizini parka Kosturnica, ranjen je Bratislav Braca Stevović (43). Sredinom aprila policija je uhapsila G.J.R. (21) i B.T (21) koji su osumnjičeni za ovaj pokušaj ubistva.

Horor u centru Beograda - pokušaj terorističkog napada! Dva puta na istom mestu u avgustu postavljena bomba! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

PUCNJAVA U KRUŠEVCU Bivšem fudbaleru metak u stomak

Izvor: Press, 30.Avg.2017, 13:01

Kruševačka policija još uvek traga za nepoznatim počiniocem koji je u nedelju, oko 2.30 sati, ispalio više hitaca iz pištolja i ranio B.V. (32) u stomak. . Foto:B92.net. U bolnici nisu želeli da govore u kakvom je stanju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.