Maloletnici pretukli sugrađanina u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2020, 18:42

Maloletnici pretukli sugrađanina u Pirotu

Sa teškim telesnim povredama završio je 23-godišnji Piroćanac nakon što su ga, kako kažu u policiji, posle kraće rasprave prebila trojica maloletnika u Ulici Kraljevića Marka. Pirotska policija je identifikovala napadače i njima je određen pritvor do 30 dana.

Incident se dogodio 15. septembra u večernjim satima. Iz policije saopštavaju da su odmah po prijavi da su trojica, tada nepoznatih mladića, tukla jednu osobu izašli na lice mesta i zatekli lekare Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pomoći sa 23-godišnjim muškarcem koji je imao vidne povrede.

Policija je iste večeri identifikovala i pronašla trojicu maloletnika, dvojicu starosti 17 i jednog starosti 16 godina sa područja Pirota koji se sumnjiče da su, nakon kraće verbalne rasprave, fizički napali dvadesettrogodišnjaka, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu - kažu u policiji.

23-godišnji muškarac zadobio je teške telesne povrede koje su konstatovali lekari Opšte bolnice, a policija je o događaju obavestila Više javno tužilaštvo u Pirotu, po čijem nalogu su trojica maloletnika uhapšena i uz izveštaj o policijskom hapšenju privedena tužiocu.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda u saizvršilaštvu, a sudija Višeg suda u Pirotu maloletnicima je odredio pritvor do 30 dana.

Na snimku sigurosnih kamera u koji su novinari Južnih vesti imali uvid, vidi se kako pretučeni mladić prilazi grupi od 5 osoba, a ubrzo nakon pozdravljanja jedan od maloletnika ga udara i obara na zemlju, dvojica se udaljavalju, a trojica nastavljaju da ga udaraju i rukama i nogama dok leži na zemlji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.