Makedonija: Lav pobegao iz kaveza u cirkusu

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Lav pobegao iz kaveza u cirkusu

SKOPLJE - Nekoliko stotina gledalaca prilično se šokiralo kada je na jednoj cirkuskoj predstavi u Makedoniji lav pobegao iz zaštićenog prostora. Kako prenosi AP, incident se dogodio sinoć u Kavadarcima, 100 kilometara južno od Skoplja. Posetioci su pobegli u panici kada je lav projurio kroz metalnu ogradu mađarskog cirkusa "Safari". Zvaničnici i očevici prenose da su deca plakala u strahu, a da su se neke žene i onesvestile. Životinja je zaustavljena uz pomoć sredstva za uspavljivanje, a druga dva lava koja su korišćena u predstavi krotitelji su smestili u kaveze.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lav izazvao paniku u cirkusu u Makedoniji

Izvor: Press, 12.Nov.2012

Nekoliko stotina gledalaca prilično se šokiralo kada je na jednoj cirkuskoj predstavi u Makedoniji lav pobegao iz zaštićenog prostora..Kako prenosi AP, incident se dogodio sinoć u Kavadarcima, 100 kilometara južno od Skoplja...Posetioci su pobegli u panici kada je lav projurio kroz metalnu ogradu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.