MUP vodi istragu o incidentu u školi u Čurugu

Izvor: RTS, 29.Maj.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP vodi istragu o incidentu u školi u Čurugu

Nekoliko učenika je povređeno u incidentu u Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Čurugu, a istraga je u toku, potvrđeno je "Tanjugu" u Policijskoj upravi Novi Sad.
Kako je rečeno, policiji u Žablju naloženo je da utvrde sve činjenice i okolnosti incidenta, koji se dogodio u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dvorištu te osnovne škole.
Prema navodima lokalnih medija, jedno dete je teže, a nekoliko njih lakše povređeno kada se nekoliko učenika igralo sa pirotehničkim sredstvima koje su, navodno, zatekli u dvorištu škole.
"Policijski službenici u Žablju intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa incidentom koji se dogodio u OŠ 'Đura Jakšić' u Čurugu, a o svojim saznanjima izvestiće sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije i nadležno tužilaštvo", rečeno je Tanjugu u PU Novi Sad.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Istraga o incidentu u školi u Čurugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2017

Nekoliko učenika povređeno je u incidentu u Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Čurugu, a istraga je u toku, potvrđeno je Tanjugu u policijskoj upravi Novi Sad...Kako je rečeno, policiji u Žablju naloženo je da utvrde sve činjenice i okolnosti incidenta, koji se dogodio u petak u dvorištu te...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policija ispituje užas u Čurugu: Utvrđuje se odakle pirotehnika u dvorištu škole

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 09:30

Policija u Žablju intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica o incidentu u kojem je povređeno nekoliko učenika OŠ "Đura Jakšić" iz Čuruga, od kojih jedno dete ozbiljno...U dvorištu te osnovne škole, naime, jedna učenica je teže, nakoliko njih lakše povređeno od pirotehničkih sredstava...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.