Lukas je spreman da iznajmi ubicu da me ubije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lukas je spreman da iznajmi ubicu da me ubije"

I dalje aktuelna supruga folkera ispričala je u policiji da se plaši za svoj život posle incidenta koji su imali u subotu posle podne u njenom stanu na Bežanijskoj kosi, piše Informer.

- Sonja je posle okršaja sa Lukasom sama otišla u policijsku stanicu. Tamo je ispričala da se plaši za svoj život i zahtevala da pevač dobije što dužu zabranu prilaska. Rekla je doslovce: "Taj čovek će me ubiti. On je spreman na sve. Ne bi me iznenadilo da unajmi plaćenog ubicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i završi sa mnom" - priča izvor iz policije.

On dodaje da je ova Sonjina izjava u značajnoj meri uticala na to da Lukas dobije čak 18 meseci zabrane prilaska.

- Policiji je kazala da ju je suprug šutnuo u nogu i odgurnuo u predelu lica. Delovala je veoma uznemireno i pričala je na ivici suza. Ipak, njena izjava da strahuje za svoj život je najviše uticala na to da sudija donese drakonsku kaznu od godinu i po dana zabrane prilaska i tri godine uslovno. Posebno kada se ima u vidu da Sonji nisu nanete teže povrede - ističe sagovornik.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.