Jedna osoba ranjena u pucnjavi u restoranu u Nišu

Izvor: Blic, 23.Maj.2010, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ranjena u pucnjavi u restoranu u Nišu

NIŠ - U pucnjavi u restoranu „Stara Srbija“ preksinoć oko 18 sati M. M. je pogođen hicem u stomak. On je prebaèen u niški Klinièki centar gde mu je ukazana pomoæ i nalazi se van životne opasnosti.

Sukob je izbio izmeðu èetvorice mladiæa s jedne i M. M. koji je bio s devojkom s druge strane. Oni su sedeli za susednim stolovima u restoranu.

Saša Dujakoviæ, zamenik predsednika Višeg suda u Nišu, kaže da je M. M. iz hica vatrenim oružjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadobio prostrelnu ranu u prednjem delu trbuha.

- Nakon kraæe svaðe i tuèe izmeðu dve grupe gostiju ispaljen je hitac iz vatrenog oružja koji je pogodio M. M. Grupa mladiæa koji su uèestvovali u tuèi pobegli su sa lica mesta i utvrðuje se njihov identitet - kaže Dujaković.

Na neurohirurškoj klinici saznajemo da je M. M. pružena medicinska pomoæ i da je posle toga poslat na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju.

- Povreðeni je svestan, u stabilnom stanju i komunikativan. On ima i nagnjeèenje lobanje, odnosno povredu mekih tkiva glave - reèeno nam je na neurohirurgiji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.