JEZIVO: Dečak dečaku u školi krvnički polomio vilicu!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Dečak dečaku u školi krvnički polomio vilicu!

Krv mu je išla iz glave i iz oka, uplašili smo se da će da ga ubije, kažu učenici koji su gledali kako V. B. (14) tuče S. M. (13), koji je u teškom stanju prevezen u bolnicu

BEOGRAD - S. M. (13) teško je povređen 27. maja, kada ga je brutalno pretukao V. B. (14) u dvorištu OŠ „Borislav Pekić“ u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

Povređeni dečak je u teškom stanju prevezen u Institut za majku i dete, a ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << incident navodno se desio zbog SMS poruke! Kako navode očevici, nesrećno dete su posle časova sačekala trojica osmaka, a jedan od njih ga je snažno tukao.

Operisan na VMA

- V. B. je predvodio grupu i odmah je u glavu udario S. M., koji je pao i onesvestio se. Druga dvojica su ga podigla, a V. B. je nastavio krvnički da ga udara. Išla mu je krv iz glave i iz oka, uplašili smo se da će da ga ubije! - kaže jedan od učenika OŠ „Borislav Pekić“.

Zaleđina

NASILNIKA ŠTITI BAKA ZAPOSLENA U MINISTARSTVU PROSVETE?

Svi roditelji i deca koje je ekipa Kurira juče srela u školi tvrde da je V. B. problematičan, ali da mu niko ništa ne može jer mu je baka zaposlena u Ministarstvu prosvete:

- U našu školu je prebačen iz OŠ „Dragan Lukić“ zato što je nosio oružje i nasilno se ponašao! Baka stalno urgira za njega. Nastavnici mu poklanjaju dvojke samo da prođe.

U Ministarstvu prosvete kažu da ne znaju ništa o incidentu, ali da će istražiti naše navode.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.