Ivan Gavrilović uveren da su „C“ i „G“ sektaški simboli

Izvor: Njuz.net, 16.Jun.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Gavrilović uveren da su „C“ i „G“ sektaški simboli

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeIvan Gavrilović je želeo da raskrinka sektaše

BEOGRAD, 16. jun 2013, (Njuz) – Poznati pevač Ivan Gavrilović priveden je juče u policijsku stanicu posle sukoba sa crnogorskim diplomatom, a do incidenta je došlo pošto je Gavrilović na zgradi primetio njemu čudne simbole „C“ i“G“ za koje je pretpostavio da su sektaški.
- Krenuo sam da se preparkiram i na zgradi pored parkinga ugledao neke čudne simbole. Pošto su mi bili nepoznati, pomislio sam da se radi o nekoj sekti, a svi znamo koliko sekte mogu biti opasne. Odmah sam odlučio da reagujem i raskrinkam sektaše, a jedan od njih me je verbalno napao i vređao. Nisam mu ostao dužan, srećom nisam ga udario – uzbuđeno priča Gavrilović i dodaje da će dobro proučiti šta simboli „C“ i „G“ predstavljaju kako bih mogao sve da obavesti o ovoj sekti i njenim aktivnostima.
Policajci koji su priveli Gavrilovića pokušali su da mu objasne da se ne radi ni o kakvim sektaškim simbolima već o početnim slovima imena države Crne Gore, ali je on odbacio takvo objašnjenje.
- Policajci tvrde da se radi samo o slovima, ali to je stvarno smešno objašnjenje. Znam gotovo sva slova, a ova su mi totalno nepoznata. Rekao sam policiji da dobro paze šta pišu jer sam dobar prijatelj sa Lukom Bojovićem, a on zna celu azbuku i abecedu, pa ćemo ih raskrinkati ukoliko pokušaju nešto da mi podmetnu – uveren je Gavrilović u ispravnost svojih postupaka.
Bojan Savić
Inspiracija: Ivan Gavrilović tukao crnogorskog diplomatu

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.