Incident u Podgorici: Trčali za mladićem pa nasrnuli na njega VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Podgorici: Trčali za mladićem pa nasrnuli na njega VIDEO

Podgorica -- Više za sada nepoznatih osoba napalo je mladića u podgoričkom naselju naselju Siti kvart, prenose mediji nezvanična saznanja iz policije.

Do ovog i još dva odvojena incidenta došlo je nakon masovne proslave i svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je osvojila bronzanu medalju na juče završenom Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

"Oštećenog smo zatekli na mestu gđe je bio incident, i trenutno se radi na slučaju", rečeno je iz policije Vijestima.

Mediji prenose da je mladić lakše povređen.

Prema navodima medija, večeras su se dogodila još dva odvojena incidenta u podgoričkim naseljima Donja Gorica i Zabjelo gde je policija sprečila pokušaj kamenovanja vozila iz kojih su se vijorile crnogorske zastave. Mediji navode da je nekoliko osoba privedeno na informativni razgovor.

Večeras je u Podgorici na punom gradskom trgu organizovan svečani doček vaterpolo reprezentacije koja je osvojila a proslavi je prisustvovao premijer Duško Marković i pojedini ministri u vladi.

Nakon svečanog dočeka kolone vozila iz koji su se vijorile crnogorske zastave kružile su ulicama Podgorice.

Snimak se prethodno pojavio na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.