Incident na Bridžu - Igrači Totenhema patosirali Hidinka! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na "Bridžu" - Igrači Totenhema patosirali Hidinka! (video)

Londonski derbi na "Stamford Bridžu" više je ličio na bokserski meč nego na fudbalsku utakmicu pa tako ni "nokautiranje" Gusa Hidinka nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ne predstavlja iznenađenje.

Mnogo posla imaće disciplinski ograni FA Engleske nakon derbija Londona pošto je utakmica na "Stamford Bridžu" više ličija na fajt klub nego na fudbalski meč.

Sigurni smo da ste već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videli šta se sve dešavalo na terenu u završnici duela Čelsija i Totenhema, ali je kamera zabeležila i incident koji se dogodio kada je publika počela da napušta stadion a igrači teren.

Prilikom ulaska u tunel koji vodi sa terena ka svlačionicama došlo je do koškanja igrača pa je neko od fudbalera Totenhema oborio menadžera Čelsija Gusa Hidinga koji se stropoštao na zemlju.

Scena je pomalo podsetila na nedavni incident iz Izraela kada je Predrag Rajković odgurnuo protivničkog trenera, s tim što se mora priznati da je Holanđanin doživeo nešto teži pad.

Obaranje Gusa Hidinka samo je rasplamsalo strasti pa su se fudbaleri Čelsija i Totenhema ponovo našli u klinču, a na kraju će sva ova dešavanja završiti pred disciplinskim organima FA Engleske.

Tottenham players pushing Hiddink to the ground @FA pic.twitter.com/PTOZKWPSRW

— FK² (@fkhanage) May 2, 2016
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SKANDAL: Fudbaleri Totenhema ‘patosirali’ Hidinka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016

Veliki incident dogodio se posle utakmice na Stamford Bridžu kada su fudbaleri Totenhema fizički nasrnuli na menadžera “plavaca” Gusa Hidinka.. . Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali, ne i da udara protivničkog trenera. Totenhem je sinoć na Stamford Bridžu igrao nerešeno 2:2 sa Čelsijem što...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.