Izvor: Studio B, 11.Nov.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident između taksista na parkingu aerodroma

Još jedan incident između taksista na parkingu Aerodroma Nikola Tesla zbog kojeg je ponovo morala da reaguje policija.

Vlasnik beogradskog poslovnog taksija Zlatan Zlatković tvrdi da su ga zbog pokušaja da spreči nelegalnu vožnju kolege fizički napale.

Grupa taksista odgovara da fizičkog kontakta nije bilo i da je Zlatković po ko zna koji put pokušao da isprovocira incident u kome je, tvrde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << plastičnom barijerom oštetio jedan automobil.

Ko na beogradskom aerodromu traži taksi prevoz može svašta da očekuje, jer je komunikacija među pojedinim taksistima postala takva da se više i ne može objasniti. Čovek koji za sebe kaže da je jedini taksista na aerodromu koji istrajava u borbi za uvođenje reda u taksi prevoz, tvrdi da nije mogao da zažmuri na još jedno kršenje propisa.

Zlatković, vlasnik beogradskog poslovnog taksija, priča da je po zna koji put pokušao da na izlazu s parkinga kod dolaznog terminala spreči nelegalnu vožnju. Prema njegovim rečima, kolega je do putnika došao nagovorom i preko reda. 

Naša kamera privukla je grupu taksista koji demantuju da se incident dogodio na taj način i ističu da je Zlatković ponovo pokušao da inscenira slučaj u kome je navodno on žrtva. Prema njihovim rečima, on je plastičnom parking barijerom oštetio automobil, bez taksi table, koji je kažu došao na tzv. zakazanu vožnju, a pošto se ističu ni tada nije smirio policija je došla na njihov poziv. 

Zlatković kaže da neće odustati od svojih namera dok god pojedini taksisiti na aerodromu sačekuju putnike i odvoze ih s parkinga po dogovorenoj ceni, dakle ne poštujući red na jedinom uređenom taksi stajalištu. Tvrdeći da nisu nikakvi tzv. divlji taksisti, njegove kolege takve vožnje ne smatraju nelegalnim. 

Policijski uviđaj rezultiraće najverovatnije još nekom prekršajnom prijavom, ali to je ovde postalo uobičajeno. Na aerodromu dežuraju i komunalna policija i interventne jedinice i saobraćajna inspekcija. Situacija se jeste promenila nabolje, ali, kako kažu taksisiti koji čekaju u redu, propisa na ovom mestu nikad dovoljno.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.