Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 16:21

Ibišević zbog tuče sa trenerom napušta Šalke

Iskusni napadač Šalkea Vedad Ibišević, posle tuče sa pomoćnim trenerom, napustiće Gelzenkirhen u januaru i postati član Kelna, prenosi Jurosport.
Kako prenose nemački mediji, Ibišević se potukao sa nekadašnjim brazilskim fudbalerom Naldom, koji obavlja funkciju pomoćnog trenera u Šalkeu.

Nakon incidenta, nekadašnji reprezentativac BiH želi da napusti Šalke i karijeru nastavi u Kelnu, koji je pokazao interesovanje.
Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Gelzenkirhena saopštio je da će ugovor sa Ibiševićem biti raskinut prvog januara.
Iskusni napadač ima 36 godina, a u Šalke je došao letos i odigrao samo pet utakmica.
Prethodno, Ibišević je nastupao za Alemaniju Ahen, Hofenhajm, Štutgart, Hertu, Dižon, PSŽ, Čikago i Sent Luis.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ibišević posle tuče sa pomoćnim trenerom napušta Šalke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020

Iskusni 36-godišnji fudbaler Šalkea Vedad Ibišević, posle tuče sa pomoćnim trenerom Naldom, napustiće Gelzenkirhen u januaru i postati član Kelna, prenosi Eurosport...Kako se navodi, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine posle svega želi da napusti klub, u koji je došao letos, odigrao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.