IZBODEN  tinejdžer kod škole Učitelj Tasa

Izvor: NiskeVesti.rs, 13.Nov.2016, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN tinejdžer kod škole "Učitelj Tasa"

Prema nezvaničnim informacijama šesnaestogodišnji V.J. izboden je nožem u stomak, glavu i nogu, a incident se desio ispred Osnovne škole "Učitelj Tasa" oko 22 sata. Svedoci događaja su drugovi sa kojima se V.J. vraćao iz jednog od kafića pored parka Čair.

Jedan od drugova sa kojim se V.J. vraćao iz kafića, rekao je da ih je ispred Osnovne škole "Učitelj Tasa" presrela grupa mladića, od kojih je jedan odmah nasrnuo na V.J. Zatim je usledio pokušaj da se njih dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << razdvoje, ali je napadač potegao nož koji je tinejdžeru zario u stomak, zatim ga zasekao po licu i u nogu.
Nakon napada, grupa mladića je pobegla sa lica mesta, a Hitna pomoć je zbrinula povređenog V.J. koji je kasnije i operisan na Dečjoj klinici KC. Prema poslednjim informacijama lekara, reč je o teškim telesnim pvredama.
Drugovi kažu da V.J. nije bio problematičan, nije imao neprijatelje i nije se tukao, pa je samim tim neshvatljivo zašto je do ovog napada došlo. Policija intenzivno traga za napadačem.
 



Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI NAPAD NOŽEM: Maloletnik izboden u centru Niša, policija traga za napadačem!

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2016

U centru Niša nožem je izboden šesnaestogodišnjak, koji je sa teškim povredama glave, stomaka i nogu prebačen na Dečiju kliniku NIŠ – Maloletni V. J. (16) teško je povređen večeras oko 22 časa, na Trgu učitelja Tase, kada ga je neko napao nožem. Dečak je sa teškim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.