IZBEGNUTA TRAGEDIJA Raspao se prepun ringišpil, deca prebačena u bolnicu, evo u kakvom su STANJU

Izvor: Press, 13.Jul.2020, 11:40

IZBEGNUTA TRAGEDIJA Raspao se prepun ringišpil, deca prebačena u bolnicu, evo u kakvom su STANJU

Samo pukom srećom sinoć je u Kolutu kod Sombora izbegnuta tragedija kada je došlo do pucanja glavnog stuba ringišpila u trenutku kada se na njemu nalazio veliki broj dece.
Foto:blic
Kako "Blic" saznaje do incidenta u luna parku, koji inače radi od 18 časova, došlo je posle 21.00. Iz za sada nepoznatih razloga došlo je do pucanja glavnog stuba na ringišpilu.

Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je osmoro dece, koja su se zatekla na njemu, preveženo u somborsku bolnicu. Prema prvim podacima, saznaje ""Blic", samo jedno dete je zadržano u bolnici na posmatranju iz predostržnosti, dok je sedmoro pušteno kući.
Slučaj je odmah prijavljen i policiji, a zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru izvršio je uviđaj.
Kako prenosi RTS, ustanovljeno je da postoji atest za sprave.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U SOMBORU! Raspao se ringišpil PREPUN DECE, poznato u kakvom su ZDRAVSTVENOM STANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020

Kako se saznaje do incidenta u luna parku, koji inače radi od 18 časova, došlo je posle 21.00. Iz za sada nepoznatih razloga došlo je do pucanja glavnog stuba na ringišpilu...Samo pukom srećom sinoć je u Kolutu kod Sombora izbegnuta tragedija kada je došlo do pucanja glavnog stuba ringišpila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.