INCIDENT U PREŠEVU: Migranta udarila struja na teretnom vozu! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U PREŠEVU: Migranta udarila struja na teretnom vozu! (VIDEO)

Mladić star 18 godina iz Avganistana došao je u kontakt sa električnim instalacijama i zadobio teške povrede PREŠEVO - Na pružnom prelazu u Preševu, osamnaestogodišnji migrant iz Avganistana zadobio je teške povrede. Njega je udarila struja na teretnom vozu. Beba Kanački, pr Zdravstvenog centra, nam je potvrdila da mu je prvo pomogla hitna pomoć u Preševu, a zatim je medicinski zbrinut na Urgentnom odeljenju u Vranju, odakle je transportovan na Odeljenje plastične >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << hirurgije Kliničkog centra u Nišu.PROČITAJTE JOŠ - IZ PROVODA U SMRT: Ognjen je na telu imao smrtonosne opekotine, a evo šta je prethodilo tragediji Slučaj je prijavljen policiji, potvrđeno nam je u vranjskom MUP –u. Još nije poznato kako je došlo do nezgode. Na snimku koji kruži internetom vidi se kako mladić pada sa voza. Pored njega je bilo još nekoliko migranata koji nisu povređeni.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mladića iz Avganistana udarila struja na teretnom vozu kod Preševa

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2019

U još nerazjašnjenoj nezgodi koja se dogodila u subotu na ulazu u Preševo, 18-godišnji migrant iz Avganistana teško je povređen kada ga je udarila struja dok je prelazio preko jednog od vagona...U policiji nisu mogli da iznose detalje, osim da su izašli na lice mesta, dok jedan od očevidaca kaže...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.