INCIDENT NA LINIJI 83: Vozač poprskan biber sprejom u Zemunu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA LINIJI 83: Vozač poprskan biber sprejom u Zemunu?!

Incident se dogodio u Ulici Aleksandra Dubčeka

Dogodio se incident između vozača autobusa i vozača putničkog vozila, posle čega je, kako se navodi, sugrađanin isprskao šofera.

Kako se navodi, vozač na liniji 83, koja saobraća od Crvenog krsta do Zemuna, napadnut je danas oko 11 sati u ulici Aleksandra Dubčeka.

Naime, između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozača autobusa i vozača putničkog vozila izbila je rasprava, posle čega je sugrađanin isprskao šofera GSP biber sprejom.

- Vozač je pritisnuo panik taster, odmah smo poslali policiju. Na njegovo mesto upućen je drugi vozač, a povređeni šofer poslat je na pregled - rekli su iz GSP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.