Herojski potez glumca oduševio dame: Aleksandar Radojičić spasio ženu od nasilnika (FOTO)

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herojski potez glumca oduševio dame: Aleksandar Radojičić spasio ženu od nasilnika (FOTO)

Popularni glumac bez razmišljanja je prišao čoveku koji je urlao na svoju lepšu polovinu i sprečio mogući incident.

Aleksandar Radojičić, foto: Instagram

Aleksandar Radojičić, popularni glumac, pre nekoliko dana sprečio je incident koji se odigrao na ulicama glavnog grada između dvoje bivših supružnika.

Naime, on je primetio da se muškarac i žena svađaju na ulici, a zatim da je on čvrsto hvata za ruku i počinje da viče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pa je glumac odlučio da odreaguje.

Samo za Story: Ovo je 10 modnih zapovesti Aleksandra Radojičića

- Aleksandar je odmah i bez razmišljanja pritrčao i upitao muškarca zašto pravi scenu na Dan žena i zamolio ga da se ne svađa. Čovek se istog trenutka okrenuo i otišao - govori izvor sa lica mesta.

Kako bi se zahvalila glumcu, žena po imenu Brankica otvorila je Tviter nalog i napisala poruku zahvalnosti.

Pogledajte kakvu su neprijatnost Aleksandar Radojičić i Miloš Biković doživeli u jednom hotelu

Samo za Story Aleksandar Radojičić otkriva sve o vaspitanju ćerkice ali i kakve devojke najčešće privlače njegovu pažnju.

- Ti si predivan momak. Ne znam kako da ti se zahvalim za sve što si za mene učinio sinoć. Ti si moj heroj. Ja sam devojka koju si sinoć spasao od bivšeg muža. Beskrajno ti hvala. Takvi ljudi su retkost - napisala je Brankica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.