Halid Muslimović uplatio 80.000 dinara! Tužilaštvo odbacilo prijavu!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Muslimović uplatio 80.000 dinara! Tužilaštvo odbacilo prijavu!

Pevač Halid Muslimović uplatio je danas 80.000 dinara za humanitarne svrhe na namenski račun Vlade Srbije povodom prošlonedeljnog incidenta kada je kolima udario 17-godišnju devojku na Bežanijskoj kosi i naneo joj lake telesne povrede.

Halid Muslimović uplatio je 80.000 dinara u humanitarne svrhe, a tužilaštvo je odbacilo prijavu. - ''Nakon što je izvršio uplatu, Treće osnovno javno tužilaštvo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odbacilo krivičnu prijavu protiv Muslimovića'', rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković prenose agencije. On je napominuo da je u ovom slučaju primenjen institut ''oportuniteta'', koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima.

Pevač je po izlasku iz zgrade tužilaštva za Kurir izjavio da će već danas otputovati u Bosnu, ali da se za nekoliko dana vraća ponovo u Beograd. - ''Za 35 godina, koliko vozim auto, nikada mi se ovo nije desilo. Malo se bolje osećam, ali sam i dalje u šoku. Sreća pa devojka nije imala ozbiljne povrede, sve ostalo je manje važno. Ja sam danas ispunio svoju dužnost, došao sam da potpišem sporazum o priznanju krivice i time će biti okončan ovaj postupak. Tokom dana biće mi vraćen pasoš i onda ću otići za Bosnu, pa se kroz nekoliko dana opet vraćam u Beograda zbog brojnih obaveza'' - rekao je Halid.

Muslimović je proše sedmice kolima u Surčinskoj ulici u Beogradu kolima udario M. P. koja je, kako su preneli mediji, tom prilikom zadobila potres mozga.

Institut opotuniteta, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja primenjuje se za lakša krivična dela, uz obavezu da okrivljeni nešto uradi ili uplati određenu sumu novca u humaniratne svrhe, pre nego što se donese rešenje o odlaganju krivičnog gonjenja.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.