Izvor: Scandal.rs, 23.Apr.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ZADRUZI! Miki udario Aleksandru, prekinuta emisija! (VIDEO)

U toku emisije “Pretres sa Milanom” došlo je do ozbiljnijeg incidenta. Mikiju Đuričiću nije bilo po volji to što Aleksandra Subotić zbog prostitucije napada Minu Vrbaški. U jednom trenutku, Subotićeva je čak prozvala pčelara da se drogirao zajedno sa Minom. Sve to je doprinelo tome da on burno reaguje i u jednom trenutku kada je The post HAOS U ZADRUZI! Miki udario Aleksandru, prekinuta emisija! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ANA KORAĆ SAZNALA DA JE NA SPISKU PROSTITUTKI: Nije smela TO DA RADI, ali… (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Apr.2019

Povratak Miljane Kulić u “Zadrugu 2” napravio je pometnju među zadrugarima. Ona i Zola su se vratili u rijaliti i ponovo postali ravnopravni učesnici. Ipak, nije retka pojava da je jezik Miljane Kulić često brži od pameti, pa je u priči sa Aleksandrom Subotić “slučajno” nazvala Anu Korać...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.