Dva muškarca ranjena u odvojenim incidentima u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva muškarca ranjena u odvojenim incidentima u Beogradu

U dva odvojena incidenta koja su se jutros dogodila u Beogradu teže su povređena dva muškarca, rečeno je u Hitnoj pomoći.

- Oko 03.00 časa kod okretnice tramvaja u bloku 45 iz vatrenog oružja ranjen je muškarac (34). On je zadobio teške povrede i prevezen je u Urgentni centar - rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala da je u 3.12 ispred jednog novobeogradskog splava muškarac (30) ranjen nožem.

- Reč je o >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << teškim povredama i prevezen je u Urgentni centar - navela je Macura.

Ona je rekla da je Hitna pomoć imala je tokom noći 85 intervencija od kojih je 23 bilo na javnom mestu. Prema Macurinim rečima, javljale su se sve vrste hroničnih bolesnika.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: Pucnjava i ubadanje, ranjena dva muškaraca

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017

Rano jutros u Beogradu u odvojenim incidentima teško su povređene dve osobe, jedna iz vatrenog oružja, a druga je ubodena nožem Rano jutros u Beogradu u odvojenim incidentima teško su povređene dve osobe, jedna iz vatrenog oružja, a druga je ubodena nožem, rekla je jutros...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.