DS osudila napad na stranačke prostorije u Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS osudila napad na stranačke prostorije u Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA, BEOGRAD -

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan osudila je danas napad na prostorije te stranke u Kosovskoj Mitrovici uz ocenu da je veoma važno da se, dok se vode pregovori Beograda i Prištine, očuva politička stabilnost.

"U ovom trenutku, dok se vode pregovori Beograda i Prištine, vrlo je važno da se očuva politička stabilnost i da se sve stranke i svi ljudi koji učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u političkom životu na Kosovu osećaju dovoljno sigurnim da izražavaju svoje sopstveno mišljenje i stavove", rekla je Trivan Tanjugu.

U tom smislu, dodala je, taj incident izaziva višestruku nesigurnost, a otkrivanje počinilaca i njihovo procesuiranje ima višestruki značaj.

Trivan je naglasila da DS najoštrije osuđuje napad koji se dogodio na stranačke prostorije i da traži od nadležnih organa da što pre ispitaju taj slučaj.

Na prostorije opštinskog i pokrajinskog odbora DS nepoznati počinioci bacili su rano jutros molotovljev koktel. Povređenih nema, a na prostorijama je načinjena manja materijalna šteta.

Načelnik kosovskomitrovičkog Okruga i član DS Radenko Nedeljković rekao je Tanjugu ranije danas da je slučaj prijavljen policiji i da je od Kfor-a, UNMIK-a, Euleks-a, OEBS-a i KPS-a zahtevao da sprovedu sveobuhvatnu istragu, pošto to nije prvi slučaj nasilja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.