DOŠLA DA PROVOCIRA: Šavija napravila incident na modnoj reviji!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠLA DA PROVOCIRA: Šavija napravila incident na modnoj reviji!

Starleta Nataša Šavija je nedavno izjavila kako joj se dopada Saša Joksimović, brat poznatog pevača Željka Joksimovića, a kako bi ga videla, otišla je na reviju gde je on imao ulogu manekena.

Ona je nedavno na svom Fejsbuku napisala kako glumca Sašu samtra veoma seksi, a reviju je pratila iz prvog reda samo zbog njega. Pored nje, Sašu je bodrila i njegova supruga, koja je sedela tačno preko puta Šavije.

Među njima su sevali ljubomorni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pogledi, ali to Nataši nije smetalo da prokomentariše Joksimovića i potvrdi svoju objavu na društvenoj mreži.

"On je super glumac, super čovek, super izgleda i dobar frajer", rekla je Šavija u emisiji Ekskluziv i najavila da ima nameru da gleda i njegove predstave.

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.