CECIN VELJKO UDARIO U AUTOBUS GSP Povredjena putnica na liniji 65

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN VELJKO UDARIO U AUTOBUS GSP Povredjena putnica na liniji 65

Sin pevačice Svetlane Ražnatović, Veljko Ražnatović, imao je u sredu oko 14 časova saobraćajnu nezgodu u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.

Vozeći u smeru ka Vukovom spomeniku, sudario se sa vozilom GSP koje saobraća na liniji 65. Tom prilikom lakše je povređena jedna putnica iz autobusa. Saobraćaj u ovom delu grada otežano se odvijao više od sat vremena.

Podsetimo, Veljko je već jednom imao incident.  On je pre dva meseca povređen u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nesreći, koja se dogodila kod Modriče u Republici Srpskoj.

Ražnatović je tada bio van životne opasnosti, a zadobio je prelom ručnog zgloba i stavljena mu je medicinska kragna.

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović udario u autobus "65"

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2016

SIN pevačice Svetlane Ražnatović, Veljko Ražnatović, imao je u sredu oko 14 časova saobraćajnu nezgodu u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. Vozeći u smeru ka Vukovom spomeniku, sudario se sa vozilom GSP koje saobraća na liniji 65. Tom prilikom lakše je povređena jedna putnica iz autobusa. Saobraćaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.