Beograd: U četiri udesa šestoro povređeno

Izvor: B92, 27.Sep.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U četiri udesa šestoro povređeno

Noć u Beogradu bila je relativno mirna, bez većih incidenta i sa četiri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno šest osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na autoputu od naplatne rampe Šimanovci ka gradu nešto pre 22 h lakše su povređeni majka (35) i desetogodišnje dete koje je sa povredama noge prevezeno u Univerzitetsku dečiju kliniku Tiršova.

Na autokomandi na kružnom toku lakše povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zadobio muškarac star oko 30 godina, koji je sa povredama glave pevezen u Ugrentni centar.

Na uglu Bulevara Kralja Aleksadra i Kneza Miloša nešto posle 2.00 časa u saobraćajnoj nezgodi povređena je muška osoba stara oko 39 godina.

Rano jutros na slanačkom putu povređen je muškarac star oko 44 godine, kada je kolima udario u banderu. On je sa lakšim poredama prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 93 puta od čega 24 puta na javnom mestu. Pomoć lekara najčešće su tražile osobe sa povišenim krvnim pritiskom i astmatičari.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Relativno mirna noć u Beogradu

Izvor: Akter, 27.Sep.2015

Noć u Beogradu bila je relativno mirna, bez većih incidenta i sa četiri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno šest osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći..Na autoputu od naplatne rampe Šimanovci ka gradu nešto pre 22.00 časa lakše su povređeni majka (35) i desetogodišnje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.