Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO, ORLIĆI: Srbija protiv Slovenije obezbedila baraž! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije savladala je ekipu Slovenije rezultatom 3:1 uz het trik Uroša Đurđevića.
Naša reprezentacija je povela u osmom minutu kada je Đurđević sjajno iskoristio kontra napad, ali je u 19. Lotrić doneo poravnanje. Ipak, u 25. minutu nakon penala nad Sergejem Milinković Savićem, Đurđević postiže svoj drugi gol. 
(Youtube/FastGoals FastHighlights)
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> FENOMENALNI ĐURĐEVIĆ: Dribling kroz noge, pa u mrežu Slovenije (VIDEO)
Pred kraj poluvremena došlo je do čarki, ali srećom bez ozbiljnijih posledica.
INCIDENT U GORNJEM MILANOVCU: Za dlaku izbegnuta opšta tuča (VIDEO)
Odlučujući detalj dogodio se u 86. minutu, kada je Đurđević odlučio da preuzme odogovrnost nakon drugog jedanaesterca za Srbiju posle faula nad Gaćinovićem. Iako mu je golman odbranio prvi šut, Đurđević je dobio priliku da se ispravi i odbitak je zakucao u gol za konačnih 3:1.
Tomislav Sivić je bio zadovoljan:
– Znali smo da će biti teško, pogotovo što je ritam malo teži, imamo po dve utakmice u pet dana. Zadovoljan sam, pogotovo ako se uzme u obzir sve ono što smo prošli u okviru kvalifikacija, rekao je selektor Srbije.
Uroš Đurđević je postigao tri gola, i ubeđen je da Srbija može da se nosi sa bilo kim.
– Očekivali smo tešku utakmicu, samo oni su nas pobedili u kvalifikacijama… Što se želja u baražu tiče, ko god da nam dođe, možemo da igramo protiv njega.
Potencijalni protivnici su Austrija, Španija i Norveška. Neće biti lako, ali to je svakako očekivano…
Srbija – Slovenija 3:1 (2:1)
(Đurđević 8, 25, 86 – Lotrić 19)

The post BRAVO, ORLIĆI: Srbija protiv Slovenije obezbedila baraž! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.