BG: Molotovljevi kokteli na Mekdonalds!

Izvor: OkRadio.rs, 02.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Molotovljevi kokteli na Mekdonalds!

Beograd -- Jedan muškarac bacio je nekoliko Molotovljevih koktela na restoran "Mekdonalds" u Beogradu. Osumnjičeni M.R. (37) je uhapšen, saopštila je policija. Incident se dogodio u objektu "Mekdonaldsa" kod Fontane na Novom Beogradu i nije bilo povređenih, saznaje B92. Kako je saopštio MUP, on je zapaljiva sredstva bacio u petak oko 12 sati, a interventna jedinica ga je uhapsila odmah po izvršenom krivičnom delu. Kako “Blic” nezvanično saznaje, M.R. je bivši radnik ovog Mekdonaldsa, koji ne radi u njemu već nekoliko godina. U incidentu nije bilo povređenih. Kako javlja reporter Tanjuga, restoran je već sat vremena...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

BG: Molotovljevi kokteli na Mekdonalds, napadač uhapšen

Izvor: Cafe.ba, 02.Sep.2016

Beograd - Jedan muškarac bacio je nekoliko Molotovljevih koktela na restoran Mekdonalds u Beogradu. Osumnjičeni M.R. (37) je uhapšen, saopštila je policija.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.